Factory Of Things | En nu verder
15906
post-template-default,single,single-post,postid-15906,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

En nu verder

17 jan En nu verder

IMG_0038

We hebben een geslaagde en inspirerende MeetUp gehad bij De Nieuwe Poort. Mooie pioniers bij elkaar die vertelden over hun avonturen, zoals Manifesto, Schluss, Level 5, LaatBloeien, For Real en meer. Met al deze organisaties gaan we samenwerken, verbindingen aanleggen en ondernemen.

Echter, vooral de jonge ondernemende mensen bij ‘Ithaka – your way home’ stalen de harten van de aanwezigen. De jonge helden, de ondernemers van morgen. Prachtig om hun verhalen te horen.

Aan het eind van de meeting was er een duidelijke ambitie om het werk van Factory of Things – dat per slot van rekening nog maar net begonnen is – volledig te steunen in het geloof en het commitment om de wereld sociale, innovatiever en duurzamer te maken door start-ups te bouwen die de wereld mee helpen veranderen.

“[…] want op de barsten, het rot en de molm van het oude Europa kiemt een nieuwe samenleving. Wat hen typeert is een combinatie van realisme en idealisme. Ze willen af van de passiviteit die de verzorgingssamenleving typeerde, en koppelen een nieuwe zakelijkheid aan hun drang naar creativiteit, rechtvaardigheid en gezelligheid. Het moet iets opleveren, maar niet alleen op de bankrekening.” Jonathan Holslag

Heb je zin om je als member aan te sluiten? Ondernemend mee te werken? Je talenten in te zetten? Kijk dan eens op de website en mail ons gerust.