Factory Of Things | Factory of Things MeetUp
15894
post-template-default,single,single-post,postid-15894,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Factory of Things MeetUp

04 jan Factory of Things MeetUp

Let's MeetUp

De Factory of Things MeetUp vindt plaats op 15/01/2016. Geinspireerd het nieuwe jaar in. Een aantal mensen die bij de MeetUp ons mee zullen nemen met inspirerende verhalen zijn:

Bert Rorije verhaalt over zijn coachingswerk met jonge ondernemers die de markt betreden met opvallende initiatieven. Bert is een eminence grise in de wereld van communicatie, en is nu succesvol betrokken bij heel veel nieuwe start-ups die markten kunnen gaan openbreken. Bert is member van Factory of Things en begeleidt jonge mensen binnen ‘Ithaka – your way home’.

Kees Klomp gaat in op de revolutie binnen het internationale bedrijfsleven, de behoefte aan bedoeling, de purpose van het ondernemen. Kees is mede founder van het net opgerichte communicatie netwerk For Real en legt de laatste hand aan zijn boek ‘Handboek betekenisvol ondernemen’. Kees is member van Factory of Things en betrokken bij de opzet van de start-up Endless Summer.

Martin Schuurman is de ondernemer van o.a. MKB brandstof en ook initiatiefnemer van LaatBloeien, een platform voor nieuwe initiatieven om de economie weer eerlijk en transparant te maken. Martin is ook betrokken bij Change Club,  een groep ondernemers die investeren in wereld verbeterende initiatieven.

Ron van Gils en Marco Hendriks vertellen over Level 5, een prachtig initiatief om de onderkant van de samenleving vlot te trekken – ‘waar werk ontwikkelt wordt, ontwikkelt de mens’. Factory of Things en Level 5 kijken naar een samenwerking, Ron van Gils is bovendien member van Factory of Things.

Interesse? Meld je aan via de mail.