Factory Of Things | Factory of Things zoekt jonge ondernemers!
15938
post-template-default,single,single-post,postid-15938,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Factory of Things zoekt jonge ondernemers!

24 feb Factory of Things zoekt jonge ondernemers!

young-entrepreneurs

Ben je klaar met je studie, sta je trappelen om de wereld beter, leuker en mooier te maken? Dan is dit je kans.

Wie zoeken we?

Start-up 1 – een onderneming die het verschil gaat maken in biologische maaltijden en een hele keten gaat worden (ook internationaal)

Voor deze start-up zoeken we:

Sales talent – jij gaat de markt op, initieert en begeleidt online en offline campagnes, creëert naamsbekendheid, haalt partners en klanten binnen…kortom: jij zorgt er mede voor dat de inkomsten gaan stromen.

Financiële topper – jij zorgt voor alle randvoorwaarden voor een gezonde bedrijfsvoering: inrichting van de administratie, de betalingsinfrastructuur, cashflow management, verslaglegging… jij zorgt voor balans en een degelijke financiële huishouding.

Food expert – jij bent, leeft en eet gezonde, biologische voeding, kunt anderen hierin inspireren, kunt goed samenwerken, creëert nieuwe gerechten, legt contacten met leveranciers, koopt in en bepaalt het menu.

Start-up 2 – een onderneming die zich gaat bezighouden met waste streams en daar geweldige concepten voor bedenkt in samenwerking met retail en fabrikanten (ook internationaal)

Voor deze start-up zijn we op zoek naar een Sales talent en een Financiële topper – én naar een:

Design kanjer – jij bent creatief & gestructureerd, kunt concepten verzinnen en vertalen in vernieuwende en speelse ontwerpen (met als basismateriaal gerecycled materiaal) en houdt operationele en financiële consequenties van een ontwerp daarbij scherp in de gaten.

Welke begeleiding krijg je?

We gooien je niet in het diepe, want we begeleiden je intensief, stellen onze netwerken ter beschikking en blijven als actieve aandeelhouders betrokken bij deze ondernemingen. Jouw succes is daarmee ons succes, en onze inzet is daarmee jouw duw in de rug.

Onderdeel van je begeleiding is het Ithaka opleidingsprogramma waar je met mentoren en coaches werkt aan je eigen ondernemerschap. Dit programma duurt zes maanden, is parttime en biedt je veel kansen om zaken over jezelf en ondernemerschap uit te zoeken.

Wat vragen we van jou?

We vragen veel van je: niet alleen jouw kennis en expertise, maar ook jouw inzet, energie en jouw vermogen om naar jezelf en anderen te kijken en te hiervan te leren. En te accepteren dat dit soms pijn doet, in de wetenschap dat je er niet alleen voor staat.

We zoeken naar mensen die impact willen hebben. Naar pragmatische idealisten. Naar mensen die autonoom én in verbinding willen werken en die willen méédoen, in plaats van aan de kant staan.

Hoe kun je je aanmelden?

Stuur een mail naar Ron van Es. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op en gaan met jou het gesprek aan of jij de man/vrouw bent die gaat ondernemen.

Factory of Things is een coöperatie van ervaren ondernemers die als doel heeft om maatschappelijke vragen om buigt naar vernieuwende start-ups die sociaal, innovatief en duurzaam zijn. De leden van Factory of Things geven daarmee ook jonge ondernemende mensen de kans van hun leven: een eigen onderneming.

Stuur dit bericht trouwens gerust door in je netwerk, want als jij het niet bent, is er mogelijk die andere jonge ondernemer die hier geïnteresseerd in is!