Factory Of Things | ITHAKA – your way home
15445
post-template-default,single,single-post,postid-15445,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ITHAKA – your way home

12 aug ITHAKA – your way home

ITHAKAyour way to entrepreneurship-2

Klaar met je studie? Mooi. Wat nu?

19 september 2015 start Factory of Things waar 100 ondernemers aan de slag gaan om voor problemen die zij om zich heen zien oplossingen te bedenken. Om van onmogelijkheden mogelijkheden te maken. Om de krachten te bundelen. Zo starten zij op 19 september met maar liefst 20 van zulke ‘issues’.

Fijn. Maar wat heeft dat met mij te maken?

Het resultaat van deze 100 ondernemers is altijd dat de oplossing ligt in een onderneming. En daar kun jij van profiteren, want voor deze ondernemingen zoeken we jonge ondernemende geesten.

Ithaka – your way home

We bieden jonge mensen die klaar zijn met hun studie aan om zich met ons te gaan verbinden. In een kort 6 maanden programma met diverse seminars, een op jouw profiel geschreven persoonlijke opdracht en een groot netwerk ga je met ons aan de slag.

In die 6 maanden onderzoeken we gezamenlijk of jij kan instappen in een van die ondernemingen. Ondernemingen die altijd sociaal, duurzaam en innovatief zijn. Ondernemingen die de wereld leuker en beter maken.

Samen met jou duwt Factory of Things die ondernemingen van de kant. Met expertise, met investeringen, met blijvende begeleiding, met betrokken aandeelhouders.
Niets voor niets geloven die ondernemers: ‘Change the World. In Things.’

Ben jij – of ken je iemand – die geïnteresseerd is in ‘your way home’ ?
Laat het weten. Dan informeren we je over het programma, de investering die we van jou vragen en de mogelijkheden die we je bieden.

Je kunt ons sowieso helpen door dit te delen op Facebook, Twitter en LinkedIn.

Mail Patrick Groenewegen, Chief Education Officer bij Factory of Things – factoryofthings@gmail.com